Allianz megőrzi a piacvezető helyét a kötelező 2012. évére?

Az Allianz Biztosító jelenleg piacvezető Magyarországon, a legnagyobb állománnyal rendelkezik kötelező biztosítás és casco biztosítás területén is. A biztosító társaság korábban a volt Állami biztosító szétválasztásával mint nem lakossági biztosító jött létre Hungária Biztosító néven, azonban a kötelező biztosítás bevezetésével jelentős állományt tudott építeni a lakossági ügyfelek körében is. Az Allianz Biztosító piaci részesedése 2010-ben a kötelező biztosítási piacból mintegy 40,2 milliárd forint volt, a teljes díjbevétele meghaladta a 167 milliárd forintot.

Az Allianz Biztosító kötelező biztosítás 2012. évi díjtétele továbbiakban is versenyképes maradhat, köszönhetően az elmúlt években  bekövetkezett jelentős díjcsökkentésnek, innovatív termékeknek (Allianz e-gfb), illetve az ügyfelek minőségi kiszolgálására tett erőfeszítéseknek.

Az Allianz kötelező biztosítás 2012. évi díját a biztosító október 30-án hozza nyilvánosságra, amelyet a kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszerével a jobb alkusz oldalakon azonnal meg is köthető.

*