Flotta kötelező 2012

Flotta kötelező 2012 megkötését továbbiakban is szigorú szabályokhoz kötik a törvények, ettől a biztosító társaságok nem térhetnek el. Flotta kötelező biztosítás 2012 szerződést köthet az a magánszemély vagy cég, akinek min. 5 db azonos gépjármű van az üzemeltetésében és ezek azonos kategóriába esnek. A flotta kötelező 2012 biztosítás díjai eltérnek a lakossági díjaktól, erre külön díjat adnak meg a biztosító társaságok. A flotta biztosítás 2012 megkötése a kedvező díj mellett, az egységes biztosítási kezelés, egyszerűsített adminisztráció és a biztosító által nyújtott kiemelt minőségi szolgáltatás miatt lehet kedvező.

A casco flotta 2012 szabadon köthető, a biztosító által megajánlott díjakon amelyet nem kell előre meghirdetniük. A flotta kötelező 2012 és casco 2012 együtt kötése a legnagyobb megtakarítást eredményezheti a cégek részére, mivel ebben a konstrukcióban érhető el a legnagyobb díjkedvezmény.

Hasznos lehet, hogy a kötelező biztosítás 2012 díjai alapján tarifáljuk be a flotta kötelező 2012 gépjárműveit, mivel sok esetben az egyedi szerződések díja már kedvezőbb, mint a flotta ajánlatoké.

*