KGFB 2012 kalkulátor

A KGFB 2012 kalkulátor november 1-től lesz elérhető az online alkuszok portáljain és a biztosítók honlapján, valamint a MABISZ kötelező biztosítás kalkulátor 2012 által. Talán ebből a legjobb megoldás online alkuszon keresztül kiszámolni a kötelező biztosítás 2012. évi díját, mivel az itt megadott díjakra a legjobb helyeken árgaranciát vállalnak. A KGFB 2012 kalkulátor lényegében a biztosítók által közzétett közös halmazt tartalmazza, vagyis minden szükséges adat bekérése alapján az összes biztosító összes ajánlatát kiszámolja és táblázatos formátumba jeleníti meg az ügyfelek részére.

A kötelező biztosítás 2012. évi díja nagy valószínűséggel tovább fog csökkenni, azonban lassan a biztosító társaságok elérkeznek azon díjszinthez, ahonnan további díjcsökkenés már nem képzelhető el. A kötelez biztosítás díja 2011. évre 17 ezer forintra esett vissza, a casco biztosítások díja nem éri el az évi 50 ezer forintot. Ennek alapján várhatólag a legnagyobb verseny a kötelező és casco 2012. évi együtt kötésében lesz a biztosítók között, amelyek díját a jobb KGFB 2012 kalkulátor díját alapvetően kiszámolja az ügyfelek részére automatikusan a megadott kötelező biztosítási adatok alapján.

A KGFB kalkulátor 2012. évi használatához Önnek szüksége lesz a meglévő kötelező biztosítási kötvényére, jogosítványára, személyi igazolványára és forgalmi engedélyére. Ezekből az iratokból a kalkulátorok bekérnek adatokat, amelyet mindig a valóságnak megfelelően kell megadni, ha nem áll a rendelkezésünkre, akkor szükséges megkeresni, mivel jelentősen befolyásolhatja a megadott kötelező biztosítás 2012. évi díjak mértékét.

A 2012. évi kötelező biztosítási díjakat a biztosítók október 30-án teszik közzé az ügyfelek részére mindenki számára elérhetően, amely megtalálható lesz az interneten, 2 országos napilapban és az online KGFB 2012 kalkulátorok oldalán is.

*