Kötelező biztosítás kalkuláció 2012. évre gyorsan a neten

A kötelező biztosítás kalkuláció 2012. évre leggyorsabban a neten folytatható le, de csak a biztosítók által a 2012. évi díjak ismertetése után, amelynek dátuma október 30-a. Az online biztosítási alkuszok általában az összes biztosító társaság ajánlatát kiszámolják és összehasonlítva adják át a kalkuláció végén az ügyfelek számára, illetve e-mailbe is megküldik azt.

Az ajánlatok kiszámításánál fontos lehet, hogy az online alkuszok különböző megközelítést alkalmaznak már a kötelező biztosítás kalkuláció során is, vannak akik már az elején regisztrációhoz kötik a díjak kiszámítását, vannak oldalak, ahol ez nem regisztráció köteles, csupán a szerződés online megkötése. Mielőtt a kötelező biztosítás kalkuláció 2012. évi rendszerét használni kezdenénk, készítsük elő a jelenlegi KGFB szerződésünket, jogosítványt, forgalmi engedélyt és a személyes adatainkat is. A biztosító társaságok ezen adatok alapján határozzák meg a díjat, illetve jelentős mértékű kedvezményt és pótdíjat alkalmaznak még, amelyekre a jobb kalkulációs motorok felhívják az ügyfelek figyelmét.

A díjak kiszámítását nem érdemes már november 1-én elkezdeni, mivel ekkor van a legnagyobb roham a portálokon, illetve érdemes megvárni a jelenlegi biztosító kötelező biztosítás 2012. évi index levelét is, amelyben a következő évi díjakról ad tájékoztatást a biztosító.

Ismerje meg a kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszerének működését is.

*